Mijn dikke tieten verslaving

reageer op dit verhaal
Dit sexverhaal bevat:

Sinds kort ben ik bezoekster van een sportschool. Wie had dat ooit gedacht? Ik... die al moe word van 2 trappen lopen. Er het nut wel van inzag maar de moed er nog nooit voor op had kunnen brengen. Maar nu er twee straten vanaf mijn huis een nieuwe sportschool was neer gezet, kwam het er dan dan toch van. Ik besloot ook alleen te gaan. Want anders wist ik het wel. Er zou dan meer gezellig gekletst worden dan dat er gesport werd. En vriendinnen genoeg om mee te lachen en te stappen.

Maar om er eens serieus voor te gaan schreef ik me alleen in. Er waren verschillende onderdelen die aan mijn persoonlijke programma werden gekoppeld. Het bestond voornamelijk uit fitness, maar ook werd eraan gewerkt om mijn conditie op peil te krijgen. Het mocht dan een grote sportschool zijn, er was toch genoeg individuele begeleiding. Saskia was er daar ook een van. Met haar had ik voornamelijk mee van doen als ik conditioneel bezig was. Het was een hele spontane meid. Met een bijzondere uiterlijke kenmerk. Ze had joekels van dikke borsten. Ik gok op een flinke D cup. De mannen keken ook erg vaak haar richting op tijdens het trainen. Ik snapte dat wel, want het trok zelfs mijn aandacht. Als vrouw mocht ik ook graag naar een andere mooie vrouw kijken. En had ook een fascinatie voor grote borsten. Het zijn toch blikvangers, van die enorme memmen. Saskia kwam regelmatig even op me af tijdens de trainingen. Ze sprak me weleens aan hoe ik op mijn houding moest letten. "Rug recht," Carolien. En ik genoot ervan als ze dan demonstratief haar rug rechte, maar vooral hoe ze dan ook haar grote borsten de lucht instak. Als ze dat deed voelde ik een warm gevoel in mijn buik.

Op zondag ging de sport- school pas om twaalf uur open, maar op vrijdag nodigde Saskia me uit om eens met haar op zondag te gaan hardlopen. "Saskia, ik kan je helemaal nog niet bijhouden," gaf ik haar te kennen. "Dat maakt me niets uit, Caro, het lijkt me zo gezellig om samen met jou wat te hollen". Dus besloot ik de stoute schoenen (hardlopers) aan te trekken en die zondag spraken we om half 9 af voor de sportschool. Wat zag ze er toch mooi uit in haar sportieve hemdje en broekje. Door de welkome glimlach op haar gezicht kreeg ik er zin in om samen wat te hollen en te kletsen. Nou hollen deden we, maar kletsen ging me niet al te best af. Dat koste me echt teveel energie. Saskia had door dat ik op een gegeven moment bijna stuk zat. Ze pakte mijn hand voor de laatste zware meters. Hierdoor hield ik het vol. Tijdens het lopen had ik al eerder stuk gezeten maar toen was het het deinen van Saskia's grote borsten in haar hemdje wat me inspireerde door te gaan. Toch kwam ik voldaan weer terug op de sportschool. Saskia opende de deur en sloot deze direct weer achter ons. Het was immers nog te vroeg om open te gaan. "Ga lekker douchen, dan haal ik een badjas uit de sauna en pak ik wat te drinken voor je", zei Saskia.

Zo gezegd, zo gedaan. In een tel was Saskia al terug en ik stond nog steeds onder de douche. Op een sportschool is het niet vreemd om met meerdere dames onder de douche te staan, maar dan deelde je niet 1 sproeier samen. Saskia koos daar wel voor. Het kon ook wel, al was het krap. Hierdoor kwam het dan ook dat niet moedwillig onze lichamen elkaar raakte. Met Saskia haar enorme prammen was het haast onoverkomelijk dat ook deze tegen de mijne aankwamen. Ik kon het niet helpen, maar in een mum van tijd werden mijn tepels daar hard van. Saskia zag mijn fascinatie voor haar borsten, want ze pakte mijn hand en bracht deze op haar dikke tieten wat mijn hart sneller deed kloppen. "Je mag wel voelen," zei Saskia. Ik liet me dat geen tweede keer zeggen. En zo gebeurde het dat ik haar enorme borsten masseerde. Ik kneed erin en toen ik zag dat Saskia ervan genoot durfde ik zelfs haar tepels tussen mijn vingers te nemen en draaide zachtjes aan haar tepels. "Je borsten zijn kleiner, maar zeker zo mooi, Carolien", zei Saskia. En nu was het haar beurt om mijn borsten eens flink onderhanden te nemen. Wat ik wilde doen bij haar, maar nog niet echt durfde, deed ze wel bij mij. Ze nam mijn hard geworden tepel in haar mond en sabbelde eraan.

Er schoot een golf van genot door heel mijn lichaam. Als reactie daarop sloeg ik mijn armen om haar heen en mijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Dit sloeg aan en haar reactie was dat ze zich omdraaide. Haar billen raakte mijn poesje en ze wreef nog eens flink heen en weer. Terwijl ik haar dikke tieten van achteren weer in mijn handen pakte. Haar beide harde tepels tussen mijn vingers nam en er hard in kneep. Ze vond het heerlijk want hierdoor bracht ze haar hand tussen mijn spleet en vingerde er heftig op los. Het duurde niet lang voordat Saskia mee klaar had weten te vingeren. En hoe! Het enorme orgasme wat ze me had gegeven deed mij op de knieën gaan. En voor het eerst in mijn leven proefde ik de smaak van een geile vrouwen doos. En dat smaakte me erg goed. Terwijl ik haar likte keek ik omhoog naar de DD cup van Saskia. Toen ook zij klaar kwam kneep ze flink in haar eigen prammen. Heerlijk...... Binnenkort gaan we weer samen lopen. Al verheug ik me meer op wat we na het hardlopen gaan doen. Door sex verbruik je ook calorieën, dus moet dat dan ook maar voorkomen met enige regelmaat toch?


Genoten van dit erotisch verhaal? Zin in meer dikke tieten of mag het iets
familiair getint zijn voor jouw. Dan raden wij deze verzameling super incestsex site aan.